Søk

VEGGMOTIV - Badebakken

Oppdatert: 5. jun. 2020


I Oslo er det (som mange andre byer) tradisjon for å dekorere vegger som ikke på andre måter har liv, med motiver i friske farger. Dette er noe vi syns tilfører en lekenhet til et område, og det sørger også for et mer fargerikt Oslo som stimulerer sansene våre. Et ekstra pluss er at det virker til å være den mest effektive måten å skåne vegger fra lokale unge artister som for hvem de ellers ville stå som et alt for fristende tomt lerret.


Dette var også tanken da vi forslo at garajseveggen på fasaderenoveringen i sameiet Badebakken ikke bare skulle få en farge, men alle fargene! Rettere sagt alle fargene i paletten som ble utviklet av Koi Fargestudio i samarbeid med Felix Arkitekter, til å prege de tre blokkene i sameiet. Motivet er tegnet av arkitekt og fargekonsulent Cecilie Brandal som var prosjektleder, og utført av Thorendahl AS.


Veggmotivet endte med å bli en prikk over i-en på renoveringen som vi er svært glade for, og håper at beboerne og forbipasserende får like stor glede av det fremover.


87 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

TIL MINNE